Κριτικές για Reduslim

 • Zeynep
  Για πολλά χρόνια ονειρεύτηκε να χάσει βάρος, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Κατά λάθος είδα το Reduslim στο Διαδίκτυο και το διέταξα, καθώς υπήρχε μια προσφορά και η τιμή ήταν σχεδόν στο μισό. Ολοκλήρωσα την πλήρη πορεία και δεν μπορούσα να πιστέψω τα μάτια μου - μείον 10 κιλά.
  Reduslim
 • Andreas
  Είμαι παχύσαρκος από την παιδική μου ηλικία. Αμέσως ήμουν απλά ένα παχουλό αγόρι, αλλά, με την ηλικία, το πρόβλημα άρχισε να επιδεινώνεται. Ο γιατρός με συμβούλεψε να ακολουθήσω μαθήματα απώλειας βάρους με το Reduslim, καθώς δεν μπορώ να παίξω σπορ και δίαιτα. Καταφέραμε να επιτύχουμε καλά αποτελέσματα, τώρα υπάρχουν μερικά ακόμη μαθήματα μπροστά.
  Reduslim
 • Δημήτριος
  Προσπάθησα να χάσω βάρος με κάψουλες Reduslim. Έχασα γρήγορα βάρος, σχεδόν όπως δείχνει ο κατασκευαστής στις οδηγίες. Δεν υπήρχαν παρενέργειες, αντίθετα, βελτιώθηκε η κατάσταση της υγείας, εμφανίστηκε σθένος και ενέργεια. Το αποτέλεσμα διατηρείται για 4 μήνες, ενώ δεν περιορίζομαι ιδιαίτερα στη διατροφή και δεν επισκέπτομαι τακτικά το γυμναστήριο.
  Reduslim
 • Ιωάννα
  Ο σύζυγός μου με αγόρασε reduslim, καθώς είναι δυσαρεστημένος που ανέκαμψα πολύ μετά το γάμο. Έθεσε μια αυστηρή προϋπόθεση, εάν δεν χάσω βάρος, θα υποβάλει αίτηση για διαζύγιο. Χάρη στα καψάκια, κατάφερα να σώσω την οικογένειά μου και να επιστρέψω στις προηγούμενες φόρμες τους.
  Reduslim
 • Γεωργία
  Μετά τον τοκετό, για δύο χρόνια δεν μπορούσα να τακτοποιήσω, προσπάθησα να περιοριστώ στη διατροφή, να πάω για σπορ, αλλά τα εγκατέλειψα τα πάντα. Τώρα η κόρη μου πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και αποφάσισα να επιστρέψω γρήγορα τις φόρμες μου το καλοκαίρι. Με τη συμβουλή ενός φίλου, παίρνω το reduslim, παρατήρησα το πρώτο αποτέλεσμα λίγες μέρες μετά την έναρξη του μαθήματος.
  Reduslim
Βαθμολογία χρηστών Reduslim
4.5
15