Οδηγίες χρήσης Reduslim

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Reduslim

Τα καψάκια Reduslim, που αγοράζονται στην Ελλάδα, παρέχουν γρήγορη απώλεια βάρους, με την επιφύλαξη όλων των συστάσεων του κατασκευαστή στον σχολιασμό. Δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε το προϊόν, σε ποια δοσολογία και για ποια διάρκεια. Όποιος θέλει να χάσει βάρος πρέπει να πάρει κάψουλες σύμφωνα με το βασικό σχήμα:

  Πώς να χρησιμοποιήσετε κάψουλες Reduslim
 1. Εφάπαξ δόση - 1 κάψουλα.
 2. Η θεραπεία λαμβάνεται καθημερινά για 4 εβδομάδες.
 3. Η ρεσεψιόν πρέπει να είναι σε 20 λεπτά. πριν από το γεύμα.
 4. Πάρτε τις κάψουλες με άφθονο νερό.
 5. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, κάντε ένα διάλειμμα δύο εβδομάδων. Εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με το βάρος, μπορείτε να επαναλάβετε το πρόγραμμα.

Τα συστατικά του φαρμάκου είναι αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, επομένως η δόση που αναφέρεται στον σχολιασμό δεν πρέπει να ξεπεραστεί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρέπει να παρακολουθείτε τη διαδικασία ενυδάτωσης στο σώμα, πίνοντας τουλάχιστον 1, 5 λίτρα καθαρού νερού. Μετά το άνοιγμα, η συσκευασία πρέπει να φυλάσσεται στο ψυγείο, καθώς υπάρχουν φυσικά συστατικά στις κάψουλες.

Ενδείξεις

Το Reduslim μπορεί να ληφθεί από γυναίκες και άνδρες, όλων των ηλικιακών ομάδων (από 18 ετών). Συνιστάται η χρήση καψουλών για προβλήματα βάρους που προκαλούνται από εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες:

 • κληρονομική προδιάθεση για παχυσαρκία
 • εγκυμοσύνη, θηλασμός
 • άγχος, κατάθλιψη
 • ασθένειες, τραυματισμοί, αποκατάσταση, θεραπεία
 • ακατάλληλη διατροφή, κακές συνήθειες
 • παθητικός τρόπος ζωής
 • αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο σώμα.

Αντενδείξεις

Οι κάψουλες δεν έχουν σοβαρές αντενδείξεις. Ο κατασκευαστής στις οδηγίες προειδοποιεί μόνο εκείνους που έχουν ατομική δυσανεξία στα φυτικά συστατικά. Πριν ξεκινήσουν το μάθημα, πρέπει να συμβουλευτούν έναν γιατρό για να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους ανεπιθύμητων αλλεργικών αντιδράσεων.